Botë

SHBA-ja regjistron 2439 vdekje të reja nga COVID-19

SHBA-ja regjistron 2439 vdekje të reja nga COVID-19
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë regjistruar 2 mijë e 439 vdekje të reja si pasojë e koronavirusit. Autoritetet njoftojnë se gjatë kësaj periudhe janë infektuar 14 mijë e 255 persona,.

SHBA-ja ka shënuar rritje evidente në javët e fundit të raste pozitive me COVID-19. Shifrat totale deri më tani thonë se janë infektuar mbi 14 milionë persona dhe kanë vdekur mbi 279 mijë të tjerë.