Botë

Gjermania do t'i zgjasë masat kufizuese deri më 10 janar

Gjermania do t'i zgjasë masat kufizuese deri më 10 janar
Foto: Reuters
 

Gjermania do t’i vazhdojë masat kufizuese deri më 10 janar, ka thënë kancelarja gjermane Angela Merkel të mërkurën, pas takimit me liderët e landeve të Gjermanisë, raporton Reuters.

Masat, që ishte paraparë të kalonin më 20 dhjetor, përfshijnë mbylljen e restoranteve dhe hoteleve, dhe kufizimi i mbledhjes së pesë anëtarëve nga maksimum dy familje.