Botë

Bideni emëron ekipin ekonomik, kërkon miratimin e asistencës rreth COVID-19

Bideni emëron ekipin ekonomik, kërkon miratimin e asistencës rreth COVID-19
Foto: Reuters
 

Presidenti i zgjedhur amerikan, Joe Biden, ka nxitur të martën ligjvënësit që ta kalojnë pakon e ndihmave rreth koronavirusit të bllokuar në Kongres për muaj të tërë, ndërsa ka premtuar veprime të mëtutjeshme për riaktivizimin e ekonomisë pas ardhjes së tij në detyrë muajin e ardhshëm.

“Tani, i tërë Kongresi duhet të bëhet bashkë dhe ta kalojë pakon e fuqishme për ndihma në adresimin e këtyre nevojave urgjente”, ka thënë Biden gjatë prezantimit të ekipit të tij të ardhshëm ekonomik.