Botë

Gripi i shpendëve po përhapet me shpejtësi në Bashkimin Evropian

Gripi i shpendëve po përhapet me shpejtësi në Bashkimin Evropian
 

Një formë shumë ngjitëse dhe vdekjeprurëse e gripit të shpendëve po përhapet me shpejtësi në Evropë.

Kjo ka vënë në gatishmëri industrinë e pulave pasi nga shpërthimet e mëparshme humbën me dhjetëra miliona zogj, duke u shkaktuar dëme të konsiderueshme ekonomike.