Botë

Poshtërimet nuk e dorëzojnë ekipin e grave braziliane

Poshtërimet nuk e dorëzojnë ekipin e grave braziliane
 

Kur gratë e ekipit të futbollit “Taboao da Serra” humbën një ndeshje të ligës me rezultat 29-0 ishte e ditur se gjërat do të përkeqësoheshin për klubin e vogël me bazë në qytetin më të madh të Brazilit, Sao Paulo.

Humbja e tmerrshme ishte kryetitull nëpër botë, por kjo nuk ishte humbja e fundit. Ato humbën edhe në tri ndeshjet e radhës me rezultat 14-0, 10-0 dhe 16-0 janë eliminuar nga kampionati shtetëror i Sao Paulos në fazën e grupeve, raporton KOHA.