Botë

Izraelitët insistojnë në dorëheqjen e Netanyahut

Foto: Reuters
 

Qindra izraelitë kanë protestuar kundër kryeministrit Benjamin Netanyahu për shkak të akuzave për korrupsion dhe keqmenaxhimit të pandemisë.

Protestat në Jerusalem ishin vazhdimësi e pakënaqësisë kundër Netanyahut dhe gjatë pesë muajve të fundit janë mbajtur protesta masive ndaj tij.