Botë

Koronavirusi haset edhe në një fermë visonësh në Francë

Koronavirusi haset edhe në një fermë visonësh në Francë
Foto: Ilustrim

Visonë të infektuar me koronavirus janë gjetur në një fermë në rajonin Eure-et-Loire në Francë, ndërsa 1,000 visonë të tjerë do të asgjësohen, ka njoftuar ministria franceze e Agrikulturës.

Raste pozitive në visonë janë gjetur edhe në Evropë, veçanërisht në Suedi, Greqi dhe Holandë, shkruan Reuters.