Botë

Shifra e të infektuarve me koronavirus në Rusi e kalon atë 2 milionë

Shifra e të infektuarve me koronavirus në Rusi e kalon atë 2 milionë
 

Shifra e të infektuarve me koronavirus në Rusi e ka kaluar atë 2 milionë, ndërsa të enjten janë raportuar shifra rekorde ditore.

Rusia, që ka një program masiv testimi dhe një popullatë rreth 145 milionë, ka shifrën e pestë më të lartë të infektuarve pas SHBA-së, Indisë, Brazilit e Francës.