Botë

Austria izolohet për tri javë

 

Austria do të hyjë në izolim të plotë për tri javët e ardhshme.

Izolimi është planifikuar të nisë të martën dhe të zgjasë deri më 6 dhjetor, raporton Reuters, që shton se ka parë një draft dhe përmbledhje të dekretit të Qeverisë, transmeton KOHA.