Botë

10 sekretet e zv/presidentes së parë grua, Kamala Harris

10 sekretet e zv/presidentes së parë grua, Kamala Harris
 

Fitorja e Joe Biden do të sjellë në Shtëpinë e Bardhë dhe zëvendës presidenten e parë grua, mbi të gjitha me ngjyrë dhe nga Azia e Jugut.

Ajo do të jetë Kamala Harris. Ish prokurorja e përgjithshme e Kalifornisë, shpesh herë e kritikuar për qëndrimet e ashpra ndaj më të dobëtëve, u zgjodh si zëvendëse e Bidenit për shkak të moshës dhe aftësisë.