Botë

Policia heton katër persona në Gjermani për lidhje me sulmuesin në Vjenë

Foto: Ilustrim
 

Policia gjermane ka kërkuar në shtëpitë e katër personave nën dyshimin për lidhje me sulmuesin militant islamik i cili vrau katër persona në Vjenë.

Policia thotë se ata nuk konsiderohen të dyshuar por se kishin kontakt me sulmuesin dhe dy prej tyre e kishin takuar atë, raporton BBC.