Botë

Kurz: Sulmi në Vjenë nuk është mosmarrëveshje mes krishterëve dhe myslimanëve

Kurz: Sulmi në Vjenë nuk është mosmarrëveshje mes krishterëve dhe myslimanëve
Foto: KOHA
 

Kancelari austriak, Sebastian Kurz, ka thënë se sulmet terroriste që kanë ndodhur në Vjenë, nuk janë mosmarrëveshje mes krishterëve dhe myslimanëve apo austriakëve dhe emigrantëve.

Ai në rrjetin social Twitter, ka shkruar se kjo ka të bëjë me luftën mes njerëzve që besojnë në paqe dhe atyre që duan luftë.