Botë

Votohet Qeveria e re e Serbisë

Votohet Qeveria e re e Serbisë
Foto: REL

Me 227 vota për dhe pesë kundër, Parlamenti i Serbisë e votoi qeverinë e re të kryeministres, Ana Bërnabiq.

Qeveria e re serbe do të ketë 21 ministri dhe dy ministra pa portofol.