Botë

Koronavirusi shkaktoi gati 300,000 vdekje shtesë në SHBA

Koronavirusi shkaktoi gati 300,000 vdekje shtesë në SHBA

Pandemia e koronavirusit ka rezultuar me rreth 299,000 vdekje më shumë në Shtetet e Bashkuara, që nga fundi i janarit.

Sipas një studimi të Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, dy të tretat e vdekjeve shtesë i atribuohen koronavirusit dhe pjesa tjetër shkaqeve të tjera.