Botë

Të lodhur nga lufta, afganët kërkojnë t’u jepet fund paqartësive politike

Të lodhur nga lufta, afganët kërkojnë t’u jepet fund paqartësive politike

Në muzeun e ndërtuar për nderimin e viktimave të luftës së Afganistanit, vizitorët shohin se si breza të ndryshëm të afganëve kanë përjetuar pasojat e konflikteve të katër dekadave të fundit në vend. Këtu reflektohen krenaria dhe dhimbja e popullit të vuajtur.

Fahria Hajat kujton sulmin që ia ndryshoi jetën familjes së saj përgjithmonë.