Botë

Agimi i Artë shpallet organizatë terroriste, gjykata e Athinës i dënon drejtuesit me nga 13 vjet burgim

 

Gjykata në Athinë ka dënuar me 13 vjet burgim drejtuesit e Agimit të Artë, që u shpall organizatë terroriste.

Nikos Michaloliakos, Christos Pappas, Elias Kasidiaris, Giannis Lagos, George Germenis dhe Elias Panagiotaros u dënuan me 13 vjet burgim.