Botë

Bill Gates ka një parashikim të ri për fundin e pandemisë...

 

Jeta do të kthehet në normalitet pas pandemisë së virusit koronar vetëm kur të plotësohen dy kushte, kur të shfaqet gjenerata e dytë e vaksinave dhe kur virusi të zhduket në të gjithë planetin, tha miliarderi Bill Gates.

“Mënyra e vetme për t’u kthyer në normalitet është që të mos kemi gjeneratën e parë të vaksinave, por të dytën, e cila mund të jetë super-efektive dhe të pranojë një numër të madh njerëzish.” Në atë mënyrë, ne do ta eleminojmë sëmundjen globalisht, “tha Gates në një intervistë me NBC, raporton RT.