Botë

​Raketa e re e Koresë së Veriut mund të vrasë 1.5 milion njerëz brenda pak sekondave

​Raketa e re e Koresë së Veriut mund të vrasë 1.5 milion njerëz brenda pak sekondave
 

Kim Jong-Un tani ka raketat bërthamore më të mëdha në botë të cilat mund të zhdukin çdo qytet të SHBA-së dhe të vrasin të paktën 1.5 milion njerëz brenda pak sekondash.

Ekspertët besojnë se raketa balistike ndërkontinentale (ICBM) do të ishte e vështirë për t'u gjetur dhe shkatërruar, shkruan The Sun.