Botë

Rritet numri i viktimave në luftimet mes Armenisë dhe Azerbejxhanit

Rritet numri i viktimave në luftimet mes Armenisë dhe Azerbejxhanit
Foto: Reuters

Azerbejxhani dhe Armenia kanë akuzuar njëra-tjetën për sulme në zona civile, duke thënë se numri i viktimave po rritet nga luftimet e ashpra.

Zyrtarë të Azerbejxhanit kanë deklaruar se qytete azerbajxhanase jashtë Nago-Karabakut, janë goditur, duke shkaktuar luftime afër territorit ku trasportohet gaz dhe naftë në Evropë, shkruan Reuters.