Botë

Donald Trump rezulton pozitiv në testin për COVID-19

Donald Trump rezulton pozitiv në testin për COVID-19
 

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, ka njoftuar se ai dhe Zonja e Parë, Melania Trump, kanë rezultuar pozitivë në testin për koronavirus dhe tani janë izoluar.

Presidenti 74-vjeçar njoftoi për lajmin përmes Twitterit. “Do ta tejkalojmë këtë së bashku”, ka shkruar ai.