Botë

Paralajmërohen rregulla të reja për debatin e ardhshëm Biden-Trump

Paralajmërohen rregulla të reja për debatin e ardhshëm Biden-Trump

Grupi i cili menaxhon debatin elektoral të kandidatëve për president të Amerikës, ka thënë të mërkurën se do të ndërmarrin hapa për të ndryshuar rregullat e debatit.

Debati 90 minutësh i së martës ishte kaotik, i shoqëruar me ndërprerjet e kandidatit demokratik, të prezantuesit dhe reagimeve të hidhërueshme të Bidenit.