Botë

Dallimi në forcë ushtarake mes Azerbajxhanit dhe Armenisë

Dallimi në forcë ushtarake mes Azerbajxhanit dhe Armenisë
Foto: Reuters

Pas katër ditësh luftime mes Azerbajxhanit dhe Armenisë për territorin Nagorno-Karabakh, secila palë po i shfaq fitoret e veta në terren.

Të dyja pretendojnë ta kenë nën kontroll territorin e kontestuar tash e 30 vjet.