Botë

Vdes Emiri i Kuvajtit Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, e trashëgon i vëllai Sheikh Nawaf al-Ahmad al-Sabah

Vdes Emiri i Kuvajtit Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, e trashëgon i vëllai Sheikh Nawaf al-Ahmad al-Sabah

Emiri i Kuvajtit, Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, ka vdekur në moshën 91 vjeç, njoftoi gjykata mbretërore më 29 shtator.

"Me trishtim dhe pikëllim të madh, ne vajtojmë vdekjen e Sheikh Sabah Al-Ahmad Al-Sabah, Emiri i Shtetit të Kuvajtit", tha Ali Jarrah Al-Sabah, ministri i ngarkuar me punët mbretërore, në një transmetim televiziv.