Botë

Sekretari i SHBA-së kërkon ndaljen e luftimeve mes Armenisë dhe Azerbejxhanit

Sekretari i SHBA-së kërkon ndaljen e luftimeve mes Armenisë dhe Azerbejxhanit
Foto: Ilustrim

Sekretari i shtetit amerikan, Mike Pompeo i ka kërkuar Armenisë dhe Azerbejxhanit t’i ndërpresin luftimet që po vazhdojnë për rajonin e Nago-Karabakut.

Këto deklarime Pompeo i ka bërë gjatë një vizite në Kretë, ku ka diskutuar me Ministrin e Jashtëm, Grek, Nikos Dendias, për përplasjet dhe dhunën në atë zonë.