Botë

Për çfarë do të përballen Trumpi e Bideni

Për çfarë do të përballen Trumpi e Bideni
Foto: BBC

Më 29 shtator, të martën me kohë lokale në SHBA, presidenti aktual Donald Trump dhe kandidati për president Joe Biden, që synojnë të fitojnë më 3 nëntor, do të kenë përballjen e parë.

Gjashtë pyetje, për gjashtë tema, do të jenë të gatshme për të martën.