Botë

Luftimet më të ashpra mes Azerbajxhanit e Armenisë në 25 vjetët e fundit

Luftimet më të ashpra mes Azerbajxhanit e Armenisë në 25 vjetët e fundit
Foto: Reuters

Luftimet kanë eskaluar të hënën mes Azerbajxhanit dhe Armenisë në Nagorno-Karabakh, dhe raportohet se së paku 29 persona kanë vdekur në ditën e dytë të luftimeve në këtë rajon, shkruan agjencia Reuters.

Dy palët kanë sulmuar njëra-tjetrën me raketa e artileri në luftimet më të ashpra mes vete në më tepër se një çerek shekulli.