Botë

Gjuetari i shqiponjave që po i çmend vajzat

Gjuetari i shqiponjave që po i çmend vajzat

“Shiko andej. E sheh at burrin që po vjen?”, pyet Timuri. “Është i pashëm”. Me hapa të shpeshtuar mbi kalin mongolian të çon mallin e Brad Pittit kur kthehet në shtëpi në filmin “Legends of the Fall”. I mbështjellë me një xhaketë dhe pantallona të gjera, bie në sy menjëherë. Me kapelën prej gëzofit të dhelprës, me qetësi në krah i qëndron një shqiponjë e artë. Krejt këto nuk janë pjesë e ndonjë reklame të kolonjës.

“Shikoja vetullat dhe mollëzat e faqes”, thotë një ciceron lokal. “Shiko sa i madh e i fuqishëm është. Vajzat shkulin flokët pas tij”.