Botë

Ndryshimet klimatike “po nxisin zjarret në Kaliforni”

Ndryshimet klimatike “po nxisin zjarret në Kaliforni”

Ndryshimet klimatike janë duke nxitur shkallën dhe ndikimin e zjarreve që kanë përfshirë së fundmi Kaliforninë, kanë thënë shkencëtarët.

Autorët e hulumtimit kanë gjetur se Kalifornia tani përballet më shumë me rrezikun e zjarreve, sesa para kohës kur njerëzit kanë nisur të ndryshojnë klimën.