Botë

FBI-ja heton letrën me helm vdekjeprurës në adresë të Shtëpisë së Bardhë

FBI-ja heton letrën me helm vdekjeprurës në adresë të Shtëpisë së Bardhë

Një zarf që i ishte dërguar Shtëpisë së Bardhë dhe ishte detektuar prej autoriteteve amerikane përmbante ricinë, helm ky vdekjeprurës që dukej të ishte dërguar nga Kanadaja, kanë bërë të ditur të shtunën autoritetet kanadeze.

Një zëdhënës i Policisë Mbretërore kanadeze (RPCMP) e ka konfirmuar për agjencinë Reuters se “kishte pranuar kërkesë për ndihmë nga Byroja Federale amerikane e hetimeve (FBI) në lidhje me letrën e dyshimtë, që i ishte dërguar Shtëpisë së Bardhë”.