Botë

OBSH-ja paralajmëron se COVID-19 do të vazhdojë të përhapet për një kohë të gjatë

OBSH-ja paralajmëron se COVID-19 do të vazhdojë të përhapet për një kohë të gjatë

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka bërë të ditur se pandemia do të vazhdojë të përhapet nëpër botë për një kohë shumë të gjatë teksa krejt energjia do të mbetet e përqendruar në të.

Drejtori i OBSH-së, Michael Ryan, ka thënë se tani bota po raporton për një mesatare prej 1.8 deri në 2 milionë raste në javë. Ai ka shtuar se pranvera dhe mungesa e testimeve do të mundësojnë përhapjen e madhe të pandemisë.