Botë

Vaksina anti-COVID bëhet pjesë e debatit presidencial në SHBA

 

Donald Trump dhe Joe Biden kanë lëshuar akuza të ashpra në drejtim të njëri-tjetrit në lidhje me pozicionin që ata mbajnë për çështjen e vaksinës kundër koronavirusit.

Presidenti Trump la të kuptohet se vaksina mund të jetë gati përpara zgjedhjeve presidenciale të nëntorit dhe e akuzoi rivalin e tij demokrat për deklarata të pamatura kundër vaksinës.