Botë

Gjashtë të vdekur në Maqedoni të Veriut nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Gjashtë të vdekur në Maqedoni të Veriut nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Në Maqedoni të Veriut gjashtë persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar edhe 37 të infektuar të rinj me koronavirus.

Ministria e Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut ka njoftuar se në 24 orët e fundit janë bërë 484 teste dhe 37 kanë dalë pozitive. Po ashtu ka njoftuar se janë rikuperuar 251 pacientë në 24 orët e fundit.