Botë

Shtatë të vdekur dhe 89 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Shtatë të vdekur dhe 89 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë Veriore raportoi sot për 7 persona të vdekur dhe 89 të infektuar me koronavirusin e ri brenda 24 orëve, nga testimi i 1.529 mostrave.

Në Shkup janë regjistruar 39 raste të reja, Kumanovë-10, Dibër-1, Shtip-4, Prilep-8, Tetovë-1, Strugë-3, Manastir-1, Ohër-4, Kavadar-3, Gostivar-2, Strumicë-1, Kriva Pallankë -1, Koçani-1, Makedonski Brod-1, Pehçevë-1, Berovë-3, Valandovë-1, Delçevë-2, Kërçovë-2.