Botë

Hong Kongu u ofron testime falas për koronavirus të gjithë banorëve

Hong Kongu u ofron testime falas për koronavirus të gjithë banorëve
Foto: Reuters
 

Hong Kongu do të ofrojë testime falas për koronavirus për 7.4 milionë banorët e tij. Kryetarja Carrie Lam tha të premten se testimet masive do të nisin më 1 shtator dhe do të zgjasin për dy javë.

Edhe pse rastet ditore po bien, Lam e përshkruajti situatën në Hong Kong si “kritike” me “numër të lartë të rasteve”, raporton BBC.