Botë

Gratë në Bjellorusi marrin nën kontroll protestat

Gratë në Bjellorusi marrin nën kontroll protestat

Pasi që policia në Bjellorusi i rrahu protestuesit, gratë me lule në duar dolën në rrugë duke kërkuar ndryshime.

Zinxhiri i parë i grave u paraqit të mërkurën. Disa qindra shpirtra të guximshme, të veshura në të bardhë dhe me lule në dorë, dhanë përgjigje paqësore ndaj dhunës së tmerrshme që iu bë me mijëra protestuesve ditë më parë.