Botë

Ish-avokati nxjerr të palarat e Trumpit, nga tradhtitë ndaj Melanias tek marrëveshjet e fshehta me Putinin

Ish-avokati nxjerr të palarat e Trumpit, nga tradhtitë ndaj Melanias tek marrëveshjet e fshehta me Putinin

Michael Cohen ka publikuar një pjesë të librit të tij rreth Donald Trumpit, duke zbuluar disa të vërteta rreth jetës së Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ish-avokati i Trumpit në librin e titulluar “Disloyal” (I pabesë) thotë se nxjerr Donaldin ashtu siç është në të vërtetë dhe që pak e njohin.