Botë

Katastrofa zgjon nga gjumi një popull në krizë

Foto: AP
 

Neglizhenca, korrupsioni, keqmenaxhimi dhe kriza e thellë ekonomike kanë gufuar të martën në një prej ditëve më të rënda të Libanit, edhe ashtu të shembur.

Shpërthimi i 2 mijë e 750 tonë nitrati të amoniumit në depon e portit të Bejrutit ka përmbledhur gjithçka që po përjetonte Libani në vitet e fundit.