Botë

Çernobili i Libanit

Foto: AP
Foto: AP
 

Guvernatori i Bejrutit është parë duke derdhur lot teksa fliste para gazetarëve të martën mbrëma gjatë kohës sa kërkonte trupat e zjarrfikësve të humbur nën gërmadhat e portit të shkatërruar të Bejrutit.

“Është katastrofë shtetërore”, ka thënë ai, duke e krahasuar shpërthimin fatkeq me shpërthimet në Hiroshima dhe Nagasaki.