Botë

Në Maqedoninë Veriore, 6 viktima dhe 113 raste të reja me COVID-19

Në Maqedoninë Veriore, 6 viktima dhe 113 raste të reja me COVID-19

Gjashtë viktima, 113 raste të reja dhe 259 pacientë të shëruar është bilanci i 24 orëve të fundit me COVID-19 në Maqedoninë Veriore.

Ministria e Shëndetësisë njofton se 113 rastet e reja kanë rezultuar nga gjithsej 1543 testime të realizuara.