Botë

Fëmijët e harruar të luftës

Fëmijët e harruar të luftës

Me përfundimin e luftës koreane në vitin 1953, rreth 50 mijë të burgosur të luftës nga Koreja Jugore, janë mbajtur në Veri. Shumë prej tyre janë detyruar të punojnë pa vullnet. Disa janë mbytur. Tani fëmijët e tyre po luftojnë që t’u njihet e kaluara.

Pavarësisht sa mundohet, Lee nuk mund ta mbajë në mend se çfarë ndodhi pas shkrepjes së 3 plumbave nga ekzekutuesit që kanë vrarë babanë dhe vëllanë e saj. Kjo ka ndodhur para 3 dekadave, kur Lee ishte në të tridhjetat e saj.