Botë

​Tre të vdekur dhe 123 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë Veriore

​Tre të vdekur dhe 123 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë Veriore
 

Në Maqedoninë Veriore në 24 orët e fundit janë kryer 1.312 teste dhe prej tyre 123 kanë rezultuar pozitivë me COVID-19.

Po ashtu, në 24 orët e fundit kanë vdekur edhe 3 pacientë me COVID-19, bëhet fjalë për një pacient nga Shkupi, një nga Dibra dhe një nga Strumica.