Botë

Erdogani lartëson “heronjtë e rënë në natën e tentimpuçit”

Foto: Reuters
 

Teksa Turqia ka shënuar të mërkurën katërvjetorin e puçit të sprapsur të vitit 2016, presidenti Rexhep Tajip Erdogan ka lartësuar siç tha ai “heronjtë e vendit që ranë në natën e tentimpuçit, në mbrojtje të vendit. “Nganjëherë, një hero i vetëm e ndryshon fatin e gjithë një kombi.

Më 15 korrik, miliona heronj dolën nga çdo cep i vendit dhe lanë gjurmë në të ardhmen e kombit”, tha Erdogani gjatë një ceremonie speciale në ndërtesën e Parlamentit.