Botë

Po bie numri i lindjeve nëpër botë

Po bie numri i lindjeve nëpër botë
Foto: Ilustrim

Numri i foshnjave të lindura nëpër botë po bie dhe do të ketë ndikim të madh nëpër shoqëri, është thënë nga hulumtuesit, transmeton BBC.

Ulja e lindjeve nënkupton se gati çdo shtet do të ketë zvogëlim të popullsisë deri në fund të shekullit.