Botë

Presidenti me maskë, Trumpi zbaton rekomandimin e ekspertëve

Foto: Patrick Semansky / AP
Foto: Patrick Semansky / AP
 

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka vendosur maskë në publik për herë të parë qysh nga fillimi i pandemisë së koronavirusit.

Presidenti vizitoi spitalin ushtarak Walter Reed, ku takoi ushtarë dhe punëtorë të kujdesit shëndetësor, transmeton KOHA.