Botë

Austria, Sllovenia e Kroacia kërkojnë rritje të turizmit mes tri vendeve

Austria, Sllovenia e Kroacia kërkojnë rritje të turizmit mes tri vendeve
Foto: Twitter
 

Presidentët e Austrisë, Sllovenisë dhe Kroacisë janë takuar të mërkurën në Vjenë dhe kanë kërkuar të rritet turizmi mes tri shteteve fqinje.

Ishte hera e parë që krerët e shteteve janë takuar mes vete që kur ka nisur pandemia e koronavirusit.