Botë

Shoferi i autobusit s’i lë francezët të hyjnë pa maska, rrihet për vdekje

Shoferi i autobusit s’i lë francezët të hyjnë pa maska, rrihet për vdekje
Foto: Ilustrim

Ngasësi i një autobusi në jugperëndim të Francës ka pësuar vdekje klinike, pasi që është rrahur prej pasagjerëve, që refuzonin t’i mbanin maskat.

Shoferi në Bayonne kishte refuzuar t’i lërë disa njerëz – që nuk kishin bileta dhe nuk po bartnin maska – të hypnin në autobus të dielen mbrëma, shkruan BBC.