Botë

SHBA-ja i ndan udhët me pjesën tjetër të botës

SHBA-ja i ndan udhët me pjesën tjetër të botës

Humbja e respektit global për SHBA-në po shndërrohet në një shfaqje ndërkombëtare horrori, teksa bota po e shikon syhapur fuqinë më të madhe teksa ndërmerr përpjekje që përkojnë me shtetet më të varfra të globit për ta vënë nën kontroll pandeminë e koronavirusit

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë zhytur në një territor të paeksploruar, duke ia mësyrë udhës për t’u bërë më e cenuara nga COVID-19 dhe aleatja më e paqëndrueshme për miqtë.

Humbja e respektit global për SHBA-në po shndërrohet në një shfaqje ndërkombëtare horrori, teksa bota po e shikon syhapur fuqinë më të madhe teksa ndërmerr përpjekje që përkojnë me shtetet më të varfra të globit për ta vënë nën kontroll pandeminë e koronavirusit, shkruan CNN, transmeton KOHA.