Botë

Edhe 12 të vdekur e 132 të infektuar me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

 

Edhe 12 persona kanë vdekur në Maqedoni të Veriut nga pasojat e COVID-19. Këtë e ka bërë të ditur të hënën Ministria e Shëndetësisë së këtij vendi, që ka prezantuar raportin për 24 orët e fundit.

Pesë të vdekur ishin nga Shkupi, dy nga Tetova, dy nga Struga dhe nga një prej Shtipit, Velesit dhe Gostivarit.