Botë

Dy të vdekur dhe 125 raste të reja me koronavirus sot në Maqedoninë e Veriut

Dy të vdekur dhe 125 raste të reja me koronavirus sot në Maqedoninë e Veriut

Dy të vdekur dhe 125 raste të reja me koronavirus janë shënuar sot në Maqedoninë e Veriut.

Sipas njoftimit, në 24 orët e fundit janë kryer 1085 teste për koronavirus.