Botë

Bolsonaro kërkon intervenimin e forcave të sigurisë nëse eskalojnë protestat

Bolsonaro kërkon intervenimin e forcave të sigurisë nëse eskalojnë protestat

Presidenti i Brazilit, Jair Bolsonaro, i quajti të premten “terroristë” dhe “delikuentë” grupet të cilat po protestojnë për demokraci, duke shtuar se ka kërkuar nga forcat e sigurisë që të veprojnë nëse protestat që duhet të bahen të dielën, i tejkalojnë kufijtë, raporton Reuters.

Duke folur gjatë inaugurimit të një spitali të përkohshëm për pacientët me Covid-19 në krahinën Gojas, afër kryeqytetit Brazilia, Bolsonaro kërkoi nga përkrahësit e tij që t’i shmangin demonstratat të dielën.